nominatie MVO-award

Genomineerden ondernemersprijs en MVO Award bekend
Wie zijn de meest succesvolle ondernemers van Goeree-Overflakkee?

Rabobank Goeree-Overflakkee en Kamer van Koophandel Rotterdam verrasten gisteren zes ondernemers met een heerlijke taart ter eren van hun nominatie voor uitstekend ondernemerschap. Garage Knöps, TBP Electronics en Goemaat Glas werden door de vakjury genomineerd voor de Ondernemersprijs Goeree-Overflakkee 2013. Zeelenberg Architectuur, Electro Westhoeve en landbouwbedrijf J. Ras en Zonen ontvingen de nominatie voor de MVO Award 2013. De komende maanden strijden de drie genomineerden van beide prijzen om zowel de stem van de vakjury als die van het grote publiek. De winnaars worden op 21 november 2013 bekendgemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking in De Staver te Sommelsdijk.Peter van der Sluijs, jurysecretaris KvK Rotterdam feliciteert v.l.n.r. dhr. Plooij (TBP), dhr. Goemaat en dhr. De Blok (Knöps)

Grensverleggend
Kamer van Koophandel Rotterdam zet succesvol ondernemerschap in de regio in de schijnwerpers met de tweejaarlijkse competitie om de Ondernemersprijs Goeree-Overflakkee. Dit jaar staat de prijs in het teken van ‘succesvol en grensverleggend ondernemerschap’. De jury was unaniem lovend over de drie bedrijven, omdat zij zich binnen dit thema sterk weten te onderscheiden. “Het wordt een spannende strijd tussen gedreven ondernemers”, laat de jury weten. “Het zijn alle drie sterke ondernemingen die ook in economisch mindere tijden een prijzenswaardige groei hebben doorgemaakt.”


Jan Verhage MBA, Coöperatie adviseur & MVO coördinator Rabobank feliciteert v.l.n.r. de heren Koese en Santifort (Electro Westhoeve), vader en zoon Ras (Ras en zonen) en dhr. Zeelenberg (Zeelenberg Architectuur)

Maatschappelijk verantwoord
De Rabobank MVO Award is dé kwaliteitsstempel voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen op het eiland. De genomineerden scoorden hoge ogen bij de jury binnen het thema ‘people, planet en profit’, waarbij zij op de structurele wijze een waardevolle bijdrage leveren aan een beter milieu, het welzijn van medewerkers en een gezond bedrijfsresultaat. “Het zijn drie totaal verschillende ondernemers, die bewijzen dat je in elke branche het verschil kunt maken!”, zo liet de jury zich lovend uit.

 

Publieksstem
Vanaf 25 september kan iedereen op  www.kvk.nl/ondernemersprijs per prijs een stem uitbrengen op zijn, of haar favoriet. De vakjury neemt de publieksstem mee in haar eindoordeel. De bedrijven worden beoordeeld op visie en strategie, financiën, personeel & organisatie, marketing, klantrelaties, marktpositie, continuïteit en persoonlijke kenmerken.