Roompot Beach Resort Brouwersdam

Zeelenberg Architectuur Woordmerk

 

“Hier wil je niet meer weg.”

 

jan-paul bron
architect en eigenaar van Zeelenberg Architectuur

1
leisure

Roompot Beach Resort Brouwersdam

Soms heb je van die vakantiewoningen waarin je voor altijd zou willen wonen. De luxe lodges van Roompot Beach Resort Brouwersdam zijn hier ons inziens een goed voorbeeld van.

In het Zeelandse Scharendijke is een traditionele camping getransformeerd in een volledig energieneutraal resort met minder verblijseenheden en een meer landschappelijke terreininrichting met inheemse grassen, ruigte en struwelen. Bestaande bomen zijn zoveel mogelijk behouden.

Het resort is autoluw en gericht op voetgangers door het gebruik van slingerende, halfverharde wandelpaden. Er is veel aandacht besteed aan duurzaam energieverbruik en de circulariteit van bouwmaterialen.

Wij verzorgden de situatietekening van het terrein en de bebouwing en ontwierpen de architectuur samen met het interieur. Alles vormt hierdoor één geheel. De accommodaties gaan met hun houten gevelbekleding op in de natuur en buiten wordt optimaal verbonden met binnen door eenzelfde kleur- en materiaalgebruik.

Met het Grevelingenmeer, de Noordzee en de ertussenin gelegen Brouwersdam op enkele minuten afstand, is dit een fijne plek om tot rust te komen, je terug te trekken en alles om je heen te vergeten.

Speciale Lodges

In onze ontwerpen houden wij rekening met de verschillende soorten gebruikers. Voor Roompot Beach Resort Brouwersdam hebben wij samen met Roompot Living en Maat Feeling Home Baby Lodges ontwikkeld. De derde slaapkamer is ingericht als babykamer, met een ledikant, commode en babybadje. Ook zijn er een box en kinderstoel aanwezig. Net als thuis.

In de Pets Lodges zijn hondenmand, bench en voederbak aanwezig voor jouw trouwe viervoeter. Het terras is omheind, zodat jij na een dag uitwaaien lekker kunt relaxen op het zonnebed, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je hond zich uit de voeten maakt.

2
impressie

    locatie
    Nederland, Scharendijke

    realisatie

    opdrachtgever
    Roompot

    faciliteiten

    website
    Roompot Beach Resort Brouwersdam

    3
    projecten
    4
    interesse

    U gelooft in uw project, wij geloven in onze projectfilosofie. Voor een dynamische combinatie: 0187- 68 12 22